Полтава

Як полтавці до Різдвяного посту готуються

40 днів до Різдва Христового – початок Різдвяного посту

29 листопада 2016, 10:20

Як полтавці до Різдвяного посту готуються

Різдвяний піст – нестрогий, якщо порівняти його з Великоднім, повідомляє Depo.Полтава, посилаючись на "Лтаву".

Дозволяється споживати варену їжу з олією, в деякі дні тижня – рибу та  вино. Інші продукти тваринного походження в ці дні не їдять. Проте головне у пості – не харчові обмеження, а правильна поведінка, говорять священики. Потрібно, перш за все, зберігати внутрішній спокій та ні з ким не сваритися.

Друзі, приєднуйтеся до наших груп "ВКонтакте" та у "Фейсбуці".

Більше про життя Полтави читайте на Depo.Полтава

Loading...
Loading...