Через сморід у Кременчуці проводять екологічну експертизу

Фахівці провели у Кременчуці 16 контрольних обстежень, в результаті яких виявили перевищення фенолу, а також шкідливі хімічні речовини у повітрі

Через сморід у Кременчуці проводять екол…

Протягом минулого тижня у Кременчуці зареєстрували 77 звернень про сморід у повітрі, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Кременчуцької міської ради.

Більшість скарг – від жителів Молодіжного та вулиць нагірної частини Кременчука. Фахівці взяли ситуацію на контроль та задіяли відповідні служби. Минулого тижня у Кременчуці провели 16 контрольних обстежень повітря.

Зокрема, в день масових звернень, 24 липня на Молодіжному зафіксували перевищення фенолу на 10%, а 27 липня була відмічена концентрація шкідливих хімічних речовин у районі промислового вузла, при нормі 1.0 вона становила 1.59.

У відділі екологічної безпеки виконкому міськради наголосили, що порушення передали до управління Національної поліції Кременчука. Наразі фахівці Київського науково-дослідного інституту судових експертиз проводять судово-екологічну експертизу по даному кримінальному провадженню.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme