Боксер-чемпіон з Полтави Олександр Хижняк встановив Національний рекорд

Олександр Хижняк занесений до національного реєстру рекордів, як боксер, який здобув найбільшу кількість титулів за 330 днів

Боксер-чемпіон з Полтави Олександр Хижня…

12 вересня в приміщенні мультисесійного центру KLITSCHKO EXPO пройшла прес-конференція за участю Чемпіона світу 2017, найкращого боксера світової першості з боксу Олександра Хижняка. Про це повідомили на сторінці у "Фейсбуці" Федерації боксу України, пише Depo.Полтава.

Представник Національного реєстру рекордів України Віталій Зорін боксеру сертифікат, який засвідчив, що Олександр Хижняк занесений до національного реєстру рекордів, як боксер, який здобув найбільшу кількість титулів за 330 днів (6 титулів).

Чемпіон зазначив, що не очікував такої події і те, що його ім'я тепер у Національному реєстрі рекордів України для нього є надзвичайно почесною місією та честю. Олександр Хижняк говорить, що просто щоденно наполегливо працює та намагається постійно вдосконалюватись.

Нагадаємо, боксер з Полтави Олександр Хижняк став чемпіоном світу у ваговій категорії до 75 кг. "Полтавський танк" у фіналі світової першості в Німеччині впевнено переміг казахського спортсмена і завоював "золото". До того ж Олександра визнали найкращим боксером Чемпіонату світу-2017 незалежно від вагової категорії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme