Полтавщина фестивалить і пригощає борщем з грушами, полуницею та перепілкою

Три учасниці з різних регіонів змагаються за звання найкращої майстрині з приготування борщу

Сьогодні, 13 серпня, у Опішному на Полтавщині проходить щорічний фестиваль борщу "Борщик у глиняному горщику", повідомляє кореспондент Depo.Полтава.

Три учасниці з Полтавщини, Черкащини та Житомирщини готують по три різновиди борщу:

1. Борщ скоромний (з м’ясцем, звичний для родини даної учасниці, в чомусь "удосконалений" нею);

2. Борщ пісний (такий, що готують для родини часто);

3. Борщ особливий (за маминою, свекрушиною, бабусиною, тобто апробованою часом, технологією приготування).

Крім того, усіх охочих пригощають борщем з перепілкою та класичним з галушками. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава