Полтавщина фестивалить і пригощає борщем з грушами, полуницею та перепілкою
Три учасниці з різних регіонів змагаються за звання найкращої майстрині з приготування борщу
Сьогодні, 13 серпня, у Опішному на Полтавщині проходить щорічний фестиваль борщу "Борщик у глиняному горщику", повідомляє кореспондент Depo.Полтава.
Три учасниці з Полтавщини, Черкащини та Житомирщини готують по три різновиди борщу:
1. Борщ скоромний (з м’ясцем, звичний для родини даної учасниці, в чомусь "удосконалений" нею);
2. Борщ пісний (такий, що готують для родини часто);
3. Борщ особливий (за маминою, свекрушиною, бабусиною, тобто апробованою часом, технологією приготування).
Крім того, усіх охочих пригощають борщем з перепілкою та класичним з галушками.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава