Смачненьке на сніданок: Як приготувати яблуневі оладки
Пляжний сезон не за горами, проте це не привід відмовлятись від улюблених смаколиків, які піднімуть настрій на весь день
Оладки полюбляють всі – і дорослі, і малеча. Кожна господиня має свій ідеальний рецепт оладок: зазвичай їх готують на молоці, кефірі або ряжанці. Дехто полюбляє пишні, інші віддають перевагу тонкому тісту, яке буквально тане у роті.
Кореспондент Depo.Полтава пропонує рецепт ароматних яблуневих оладок з родзинками до сніданку для всієї родини. Для їх приготування знадобляться такі інгредієнти:
- 250 г борошна;
- 200 мл кефіру;
- 1 куряче яйце;
- 3 ст. л. цукру ;
- 2 середніх яблука;
- 1/3 ч. л. соди або розпушувача;
- жменя родзинок.
Процес:
Кефір, цукор і яйце перемішати до однорідної маси. Додати просіяне борошно, соду і ще раз ретельно перемішати.
Яблука очистити від шкірки і нарізати дрібним кубиком. Родзинки залити окропом, залишити на декілька хвилин і ретельно обсушити. Додати обидва інгредієнти в тісто і залишити його "відпочити" на 15-20 хвилин.
Смажити оладки на розпеченій сковорідці під кришкою з обох сторін, до золотавої скоринки. Подавати запашні яблуневі оладки з медом, сметаною або варенням.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава