Сніданок нашвидкуруч або як яєчню зробити делікатесом
Навіть яєчню можна приготувати по-особливому, дивуючи друзів та близьких
Хліб нарізаємо кубиками і змішуємо з яйцем і спеціями, добре перемішуємо до однорідної маси, повідомляє Depo.Полтава, посилаючись на "Смак".
Окремо в тарілці з'єднуємо нарізані ковбаску і помідор. У сковороді розігріваємо олію і виливаємо яєчно-хлібну масу. Розрівнюємо ложкою. Зверху викладаємо ковбасу і помідор, посипаємо зеленню і тертим сиром.
Накриваємо кришкою і готуємо на слабкому вогні, щоб розплавився сир, а знизу яєчня трохи підрум'яниться. Гарячим подаємо до столу.
Інгредієнти:
Білий хліб - 1-2 скибочки
Яйця - 3 шт.
Ковбаса або відварене м'ясо - 50 г
Помідор (або болгарський перець) - 1 шт.
Сир твердий - 50 г
Зелень - за смаком
Спеції - за смаком
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава