Як на Полтавщині готували борщ з полуницею
На полуничному фестивалі на Полтавщині винайшли нову страву - борщ з полуницею
На фестивалі в селі Білецьківка під Кременчуком у традиційний український борщ з м’ясом кухаря додали полуницю, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Новини Полтавщини.
Бажаючі також могли постріляти з лука, покататися на конях, возах і квадроциклах, сфотографуватися на смішних солом’яних фігурах та біля справжньої гармати, купити вироби хенд-мейд. Ковалі і гончарі демонстрували тут своє ремесло і проводили майстер-класи.
Організатори вважають, що перший полуничний фестиваль можна віднести до категорії міжнародних, оскільки її учасниками стали в тому числі громадяни інших країн.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава