UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Полтавська суддя Гольник і екс-заступник Мамая Трихна зійдуться у дебатах (ВІДЕО)

У суді завершили вивчення доказів у справі колишнього заступника міського голови Дмитра Трихни, якого звинувачують у підкупі Лариси Гольник

Полтавська суддя Гольник і екс-заступник…

У Київському райсуді Полтави відбулося чергове засідання у справі екс-заступника міського голови Дмитра Трихни, якого звинувачують у спробі підкупити суддю Ларису Гольник, яка вела справу проти мера Олександра Мамая у 2015 році. Про це повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Hromadske Полтава.

Суддя відхилив клопотання про повторну перевірку відеодоказів та завершив їх вивчення. Основним доказом є відео, записане прихованою камерою під час досудового слідства, де видно, як Трихна намагається "домовитись" з Гольник вирішити справу на користь міського голови.

Коли адвокат відповідача Ігор Шеховцов засумнівався в достовірності матеріалів було призначено експертизу, яка потребує оригінального обладнання, доступ до якого суду не надали.

У зв'язку з цим Лариса Гольник звернулась з клопотанням про перегляд оригіналів та одночасно на DVD дисках, щоб переконатися у їх ідентичності. Проте Трихна виступив проти цього, зазначивши, що суд вже переглядав як оригінал, так і копію цих відеозаписів, що можуть підтвердити ЗМІ, потерпіла і обвинувачений, які були свідками цього.

Суддя відхилив клопотання, а вже на наступному засіданні 22 серпня між Гольник та Трихною проведуть дебати.

Нагадаємо, 22 листопада, близько 17:30 у Полтаві напали на суддю Ларису Гольник та її чоловіка. За словами судді, якби чоловік не зустрів з роботи, її б вбили. Нападників було двоє, одягнені - у темне вбрання з капюшонами, обличчя прикриті.

Суддя Лариса Гольник відома своєю боротьбою з корупцією у Полтаві. Вона вела справу проти мера Полтави Олександра Мамая. Його звинувачували в незаконному виділенні земельних ділянок.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme