UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Джерело молодості: Які напої треба пити, аби уникнути швидкого старіння

ТОП-6 напоїв, які треба включити до раціону, аби зберегти здоровий колір обличчя та гладку і доглянуту шкіру

Джерело молодості: Які напої треба пити,…

Молодість – найкращий період нашого життя, який хотілось би прожити вічно. Еліксиру молодості, на жаль, немає, але є продукти та напої, які допоможуть уникнути швидкого старіння. Завдяки вітамінам та поживним речовинам, які в них містяться, шкіра довгий час залишатиметься доглянутою, волосся та нігті – здоровими, а самопочуття – на всі 18.

Depo.Полтава пропонує ТОП-6 напоїв, які здатні збагатити організм цілющими вітамінами та сприяють його омолодженню.

Моркв'яний сік

Морквяний сік забезпечує здоровий колір обличчя і гладку чисту шкіру. Речовини, що входять до його складу, допомагають впоратися з дерматитом і іншими шкірними захворюваннями. Однак, каротин важко засвоюється сам по собі, тому фахівці рекомендують додавати в нього трохи жирів: сметану, масло або вершки.

Сік грейпфрута

Сік цього цитрусового також сприяє гладкості та здоров'ю шкіри. Антиоксидант лікопін, який міститься у грейпфрутах, розгладжує зморжки та допомогає шкіри якомога довше залишатись молодою.

Какао

Какао- не тільки смачний напій, а й надзвичайно корисний, оскільки благотворно впливає на серце, зберігає молодість і здоров'я кровоносних судин. Природні антиоксиданти, що входять до складу какао, знижують ризик підвищення артеріального тиску і виникнення діабету.

Виноградний сік

Сік винограду настільки багатий різними корисними речовинами, що медики порівнюють його з мінеральними водами. Велика кількість пектинових речовин, що міститься у виноградному соку, знижують рівень холестерину і виводять з організму вільні радикали.

Гранатовий сік

Сік гранату - один із чемпіонів за вмістом вітамінів, корисних речовин, органічних кислот і ферментів. Він виконує роботу лікаря-косметолога для нашого організму, адже покращує стан шкіри, волосся, нігтів і суглобів. Проте, слід пам'ятати, що він досить агресивно впливає на слизову шлунково-кишкового тракту, тому сік гранату потрібно розбавляти водою в пропорції 1: 1 і випивати за півгодини до прийому їжі. А ще краще - змішувати його з морквяним або буряковим соками.

Червоне сухе вино

Червоне вино у "розумних" пропорціях зміцнює судини, запобігає розвитку хвороби Альцгеймера і атеросклерозу, сприяє схудненню, підвищує тонус організму і здатність до розумової і фізичної діяльності. Головне тут - не перестаратися, так як вживання великої кількості спиртного знищує клітини мозку, веде до порушення пам'яті і свідомості, а в подальшому веде до алкогольної залежності.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme