Як полтавські галушки на передову відправляють

Місцеві волонтери щотижня готують по 1000 галушок для земляків у зону АТО

20 жовтня - одне із найсмачніших свят - Міжнародний день кухарів і кулінарів. Мабуть, його відзначають усі без винятку, адже поласувати екзотичним супом, соковитою відбивною чи бісквітним тортом не відмовиться ніхто. Полтавські господині - люблять порадувати смаколиками не лише рідних, а й земляків на передовій у зоні АТО. Ось уже рік, як вони щотижня передають через волонтерів по кілька тисяч галушок для захисників Вітчизни, повідомляє Depo.Полтава, посилаючись на ОДТРК "Лтава".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme