Як полтавські галушки на передову відправляють

Місцеві волонтери щотижня готують по 1000 галушок для земляків у зону АТО
Depo.
20 жовтня 2015 16:52
ФОТО: depo.ua

20 жовтня - одне із найсмачніших свят - Міжнародний день кухарів і кулінарів. Мабуть, його відзначають усі без винятку, адже поласувати екзотичним супом, соковитою відбивною чи бісквітним тортом не відмовиться ніхто. Полтавські господині - люблять порадувати смаколиками не лише рідних, а й земляків на передовій у зоні АТО. Ось уже рік, як вони щотижня передають через волонтерів по кілька тисяч галушок для захисників Вітчизни, повідомляє Depo.Полтава, посилаючись на ОДТРК "Лтава".

Більше новин про життя Полтавщини читайте на Depo.Полтава.